Mechanic Resurrection   9 dec 2016
Inlay van Mechanic Resurrection
 
     
 
Screenshot van Mechanic Resurrection   Screenshot van Mechanic Resurrection   Screenshot van Mechanic Resurrection
 
     
 
   
Genre: Thriller, Actie
Acteurs: Jason Statham
 Jessica Alba
 Tommy Lee Jones
Michelle Yeoh
Speelduur: 94 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  9,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Huurmoordenaar Arthur Bishop (Jason Statham) geniet met zijn boot als thuishaven in Rio de Janeiro met volle teugen van zijn welverdiende pensioen. Een deels gedwongen pensioen, want hij heeft tijdens zijn carrière dermate veel vijanden gemaakt dat het niet echt verstandig is om nog op een te opvallende plek te bivakkeren. Maar helaas is zelfs de anonimiteit in de Braziliaanse miljoenenstad niet genoeg om niet gevonden te worden. Als Bishop op een terras zit te genieten van een biertje schuift er onverwacht een onbekende vrouw aan en die maakt hem duidelijk dat ze precies weet wie er tegenover haar zit. Ze zet Bishop onder druk om een drietal mannen middels een ‘ongeluk' te vermoorden, iets wat de ervaren hitman niet ziet zitten en hij reageert instinctief en weet met gevaar voor eigen leven aan zijn belagers te ontkomen. Maar zijn rustige nieuwe leventje is wel in één klap voorbij en omdat Rio vanaf dat moment niet meer veilig is, wijkt hij uit naar één van zijn toevluchtsoorden aan het strand van een klein eiland voor de kust van Thailand. Daar wil hij rustig zijn opties bekijken, maar  die rust is hem niet gegund. Zijn opponent beschikt duidelijk over een nagenoeg onbeperkt informatienetwerk en al snel heeft hij geen andere keuze dan te doen wat hem wordt opgedragen, tenminste voor zover dat hem helpt om het gevaar achter de opdracht beter in te schatten zodat hij daar gepaste actie op kan ondernemen...

 

The Mechanic was een paar jaar geleden een zeer aangename verrassing in het actie-genre en vroeg of laat krijgt zo'n succesverhaal altijd een vervolg. Statham is weer in goede doen en ook de moorden worden weer op de voor deze hoofdpersoon typerende wijze uitgevoerd, met veel stunts en heel veel creativiteit. Naast Jason Statham zien we Jessica Alba, Tommy Lee Jones en Michelle Yeoh.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...