Big Momma’s House 2   19 sep 2006
Inlay van Big Momma’s House 2
 
 
Genre: Komedie/Humor
Acteurs: Martin Lawrence
Nia Long
Emily Procter
Speelduur: 99 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,1
 
Deel deze film: Tweeten  
 
     
 

“Big Momma’s House” was een aantal jaren geleden een grote verhuurhit en een verrassing, want dat grote succes werd niet echt verwacht. Martin Lawrence doet zijn trucje nog een keer en ook nu weer scoorde de film uitstekend in de bioscoop.

Dit keer moet Big Momma undercover bij het gezin van Tom Fuller. Deze staat onder verdenking betrokken te zijn bij een cybermisdaad waarbij alle bestanden van alle Amerikaanse geheime diensten in handen dreigen te vallen van de meestbiedende crimineel/ terrorist. Tijdens het onderzoek naar deze zaak is de beste vriend van Malcolm (Martin Lawrence) om het leven gekomen en tegen alle orders in trekt Malcolm Big Momma weer uit de kast. Daarbij moet hij niet alleen zijn bazen bij de FBI, het gehele Fuller-gezin, maar ook zijn vrouw om de tuin leiden en vooral dat laatste is minder makkelijk dat hij had gedacht.

Sinds Eddie Murphy in “The Nutty Professor” zichzelf onherkenbaar wist te maken, is dit gegeven erg populair bij het filmkijkende publiek. Martin Lawrence maakte handig gebruik van die populariteit en zijn creatie van Big Momma stal wereldwijd de harten van een breed publiek. Logischerwijs komt er dan altijd een sequel en het zal wellicht ook niet bij twee delen blijven en daar treuren wij niet om, want dit soort films blijven erg leuk om naar te kijken. Vooral de Bo Derek-persiflage, gebaseerd op haar opvallende optreden in “10”, is erg grappig. Huren dus, want dit is leuk voor het gehele gezin.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...