Zebra Lounge  
Inlay van Zebra Lounge
 
Genre: Erotiek
Acteurs: Kristy Swanson
Stephen Baldwin
Brandy Ledford
Daniel Magder
Cameron Daddo
Dara Perlmutter
Vince Corazza
Brian Paul
Howard Hoover
J.D. Nicholsen
Brandan Turcic
Chris Gillett
Judy White
Stephen Fretwell
Joan Gregson
Speelduur: 93 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,2
 
Deel deze film: Tweeten  
 
     
 
Een tijdje geleden kwam in Amerika de film 'Swinging In America' op de markt en onderzoek heeft uitgewezen dat miljoenen Amerikanen (swingers genaamd) met regelmaat van partner ruilen. In deze film loopt een uit nieuwsgierigheid geonitieerde partnerruil behoorlijk uit de hand en dat neemt angstaanjagende vormen aan.

Slachtoffers zijn Alan en Wendy Barnet. Hun huwelijk is een sleur geworden en vooral hun seksleven staat op een heel laag pitje. Ze hebben al van alles geprobeerd, van het lezen van boeken tot aan therapie toe, maar niets helpt. Op zoek naar iets nieuws komen ze in een seksshop terecht, waar Alan een tijdschrift koopt waarin koppels op zoek zijn naar leuke stellen voor partnerruil. In eerste instantie doen ze er een beetje lacherig over, maar al snel beginnen ze allebei serieus over het idee na te denken. Bekende en bevriende stellen durven ze niet te vragen en in plaats daarvan plaatsen ze een advertentie. Uit de enorme stapel reacties selecteren ze Jack (Stephen Baldwin) en Louise (Kristy Swanson). De eerste ontmoeting verloopt knullig en bijna blazen ze het hele idee af. De seksuele verleiding is echter sterker en ze maken een afspraak die uitmondt in een zwoele erotische en vooral spannende avond en nacht. Trots op zichzelf keren Alan en Wendy terug naar huis met het voornemen het bij deze ene keer te laten. De ervaring heeft hen weer dichter bij elkaar gebracht en ze kunnen er weer even tegenaan. Tot groot ongenoegen van Jack en Louise willen ze geen contact meer, maar hun 'ruilpartners' leggen zich daar niet bij neer. Overal duiken Jack en Louise op en ze dringen meer en meer het leven van de Barnet's binnen.

Door het erotisch getinte thema heeft deze film op twee verschillende vlakken de nodige span-ning te bieden. Partnerruil is typisch zo'n taboe waar ongemerkt veel belangstelling voor is, want juist de grootste taboes maken ons nieuwsgierig. Het thema is perfect uitgewerkt en ook alle ellende die de partnerruil veroorzaakt, is sterk vormgegeven. Al met al een film die de kijker een spannende erotische avond biedt en gelukkig niet zo goedkoop gemaakt als de gemiddelde ero-thriller. Nee, dit is een volwaardige hollywood-productie voor een breed publiek en binnen dit genre is dat een zeldzaamheid."

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...